Nieuwe homepage

In een poging mijn versnipperde online identiteit aan elkaar te lijmen heb ik WordPress geinstalleerd op ‘mijn’ server. Op dit moment kan ik er al mijn weblog op bijhouden, die dan automatisch ook op Livejournal komt te staan. Comments kunnen alleen op mijn homepage en je kan ze ondertekenen door ‘in te loggen’ met je Livejournal adres (bijv. sjors.livejournal.com) bij het vakje OpenID. Voor de nabije toekomst staan in ieder geval nog FlickR, LastFM (iets met teveel Gunter geluisterd) en CouchSurfing (en dan vooral een hip kaartje met reis bestemmingen) integratie in de planning.
Tevens heb ik na 10 jaar de fietsverhalen van Henk (de vriend van onsmam) in een nieuw jasje gestopt.

4 comments

  1. N.B. Dat inloggen met je Livejournal account gaat als volgt:
    Rechtsonder in het vakje Meta zie je een invoerveld (boven de knop register), met daarin iets wat lijkt op een oranje uitroepteken. Vul daar je Livejournal adres in (bijvoorbeeld pietje.livejournal.com). Druk vervolgens op Enter; niet op de login knop klikken. Vervolgens vraagt de Livejournal site je toestemming en ben je ingelogd.
    En het mooie is dus dat je nergens een mail adres, naam of wachtwoord hebt hoeven in te vullen! Lang leve OpenID.
    [edit: hoppa, bug is gefixed, dus nu gaat het wél handig]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *