LJ Messenger

Ik denk, laat ik eens hip doen en ook even de LJ messenger gebruiken. Maar tis niet heel druk online ๐Ÿ™‚

6 comments

 1. Is die er? En waarom? Denk dat ik bij msn blijf, ook al is microsoft soms stom, niet zo stom dat het het voordeel van ‘iedereen gebruikt het’ opheft ๐Ÿ™‚
  Maar grappig dat het er is, dat wel.

 2. Het voordeel van LJ messenger is dat ie automatisch je LJ contacts in de lijst met contacts zet. Voor iedereen die LJ heeft, hoef je dan dus niet meer apart MSN namen te gaan zoeken. In een ideale toekomst hoef je niet meer al je vrienden in 10 verschillende social-networking services opnieuw op te zoeken en in te voeren. Dit is een kleine stap in de goede richting.
  En ik gebruik het ook gewoon tegelijk met MSN; Gaim (Linux, net zoiets als Triallian voor Windows) kan die lijsten gewoon door elkaar heen gebruiken.
  En M$ heeft inderdaad wat evil trekjes ja:
  http://www.microsoft-watch.com/content/corporate/from_russia_with_love_piracy.html

 3. Gaim heeft ook een versie voor Windows hoor, Sjors. Hoewel Trillian wat meer aan eye candy doet, geloof ik. En Mac gebruikers gebruiken natuurlijk Adium, dat gebaseerd is op libgaim.

 4. Ha Sjors doe mooie Lombokker ๐Ÿ˜€ Hier Elwin vanuit het schone Nieuw Weerdinge ๐Ÿ˜€ Leuk filmpje op deze site en zei die kip ook wat terug toen je er mee zat te praten

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *