Nog zo’n bliksembezoekje

Jullie komen gewoon niet van me af! Van 30 maart tot en met 1 april – geen grapje – ben ik alwéér in Nederland. Deze keer niet als verassingsverjaardagsbezoekje. Ik leg het nog wel een keer uit. Maar als iemand dus nog echte tradionele Slowaakse sigaretten wil hebben…
Er is weer een en ander gebeurd na mijn vorige mail. Ik had een mail’tje’ opgesteld voor mijn baas en collega’s met een overzichtje van mijn projecten en ideeën. Ik sloot af met de hint dat het me wel handig leek om voortaan één keer per week te vergaderen. De volgende ochtend hadden we om 9:00 zo’n vergadering en om 4 uur nog een keer. Vanaf toen elke week (3x and counting). Alleen wel jammer dat onze grote baas er nu twee keer zelf niet bij  was 🙂 Een vergelijkbare ‘stimulans’ door Lydia leidde ertoe dat we nu éindelijk een Slowaakse identiteitskaart hebben. Daar hebben ze overigens slechts 9 verschillende stempels en 2 stickers voor nodig, die allemaal door 1 persoon gezet worden! Zie daar, het komt ooit nog goed…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *