More clean, more green

Wat je al niet voor verkeers- en andere borden tegenkomt. Twee hoogtepunten op vuilnisbakken:

Keep clean, keep green;
more clean, more green

en

After the corner was turned,
the trash was tossed away.
It was a blind spot
in the city

Dit was alweer mijn laatste dag in Tokyo, want morgen ga ik naar Hakadote in het noorden van Japan.  Ik heb aardig wat gezien de laatste dagen; zie fotos. Vandaag ben ik naar het open lucht Wave Gothic Treffen, a.k.a. Speakers Corner maar dan met muziek, a.k.a. Harajuku geweest. Mijn fotos zijn vooral van de bandjes, maar dit zou je een idee moeten geven wat  je daar allemaal langs ziet lopen. En waar is Rens als er ineens allemaal coole kleren te koop zijn?

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *