Ontwikkelingen

 • Ik ben weer aan het ramp-skaten geslagen; tot nog toe ben ik minder vaak en pijnlijk gevallen dan Vlark, maar wat spierpijn betreft scoor ik dan weer beter.
 • Gister avond op Biton was weer vrij … interessant …  en ik werd wakker met rood geverfd haar (en voorhoofd).
 • Morgen komt Floor een paar weekjes logeren; dat maakte vandaag een mooie gelegenheid om eens de hele inrichting overhoop te gooien. Verder wil ik misschien rond de zomer eens beginnen aan Operatie Facelift; de ‘kleine dingetjes’ in het huis (deels door Adje laten) aanpakken, zoals daar zijn:
  • de keuken
  • het rare berghok in de woonkamer volledig aan het zicht onttrekken
  • de sigaretten automaat op een verhoging zetten
  • plinten voor de laminaatvloer, waar nodig
  • houtwerk verven
  • de gang
  • foto ophang constructie eleganter maken (staalkabel die achter de gordijnrails zit, is niet zo sustainable)
  • balkons (ik krijg de kunstgrasvloer van Jaii-Lana!)
  • tv op wieltjes
 • Vandaag heb ik me waarschijnlijk voor het laatst heringeschreven bij de Universiteit. Binnenkort zal ik voor het laatst collegegeld betalen; eek, dat betekent dat ik over een jaar maar eens serieus over werk moet gaan nadenken
 • Ik ben gestopt met mijn zeven-daagse-werkweek experiment. Mijn weekend is nu ‘heilig’, ondanks (of juist wegens) het feit dat dat een ineffient weekend-gebruik aanmoedigt.
 • Last but not least: ik ga komende zomer een maand naar Japan! Met andere woorden, show me the Anime e.d.!

5 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *