Jeee

Joepie, ik heb nu ook een weblog.
Na bijna een maand in afzondering geleefd te hebben zonder internet, kwam gister de postbode langs met mijn redding. Je weet niet wat je hebt tot je het mist :-). In ieder geval heb ik besloten om ook maar eens aan de LiveJournal hype mee te gaan doen.
Mijn verlanglijstje voor de komende week:
– Boiler (ja nogsteeds…)
– Een ‘af’ huis
– Een volledig overzicht van alles wat ik nog moet doen en een perfect en operationeel levens-managment systeem, gebaseerd op “Getting Things Done” van David Allen. Met dank aan Eelco voor het boek en al die andere bestuurders die er zo razend enthousiast over zijn.

3 comments

  1. Heej sjors, welkom in de wondere wereld van het webloggen!
    En je weet meteen hoe het hoort, maar 1 interesse: Biton. 😉

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *