Boiler!

Eindelijk, na een nacht lang vol verwachting wakker te hebben gelegen (nouja, eigenlijk heb ik gewoon een irritant bed dat me wakker piept als ik me omdraai), ging om 12:30 eindelijk de bel…
Ik heb nu een boiler!
Maar helaas, men was even vergeten dat dat ding ook geinstalleerd moest worden en dat ze dus ook leidingen, een kraan en dat soort zaken mee hadden moeten nemen. Vrijdagmiddag proberen ze het nog een keertje, dus wie weet wordt het een housewarmingsparty met warm water!
Het aan de hand van Getting Things Done (GTD in de wandelgangen) omzetten van mijn stuff in actionable material met bijhorende lijstjes begint ook goed op gang te komen. Het aantal lijstjes groeit naar hoeveelheden waar zelfs Angela toch op zijn minst even, al was het maar een seconde, de aandacht op zou richten. Het is even een rare sensatie om een honkbal op tafel te leggen en de vraag te stellen: “Is it Actionable?”, maar het lijkt wel te werken. Wie weet krijg ik ooit Adje zelfs zo gek om dat boek te lezen, zucht.
Tot slot vroeg ik me af of iemand zin heeft Ruben z’n bak-brommer wat stiller te krijgen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *