Bay Area

Hoi thuisblijvers,
The Bay Area is cool! Maandag avond kwam ik na een belachelijke lange vlucht en met slaaptekort aan in San Francisco. Dinsdag gratis pizza bij Mozilla Headquarters en een coole presentatie van Firefox 3. Daarna nog even naar de Google Campus gelopen, maar daar mag je stiekem niet komen dus dat duurde niet zo heel lang. En dan vinden ze Microsoft evil?
Woensdag Palo Alto (schijnt Europees te zijn…) bezocht en vooral Stanford University. Daar betaal je wel $45000 per jaar, maar dan heb je ook wat! Palmbomen, mediteraan achtige gebouwen, gigantisch veel groen en nog goed onderwijs ook.
Donderdag en vandaag Couch Surf  ik in Berkeley bij Sally en haar al even coole huisgenoten. Echt veel beter dan hostels. Gisteren heb ik een persoonlijke tour over de campus gehad en vandaag ben ik naar het begin van een conferentie over de milieuproblematiek van China geweest. Beste quote van C.S. Kiang over het tempo van ontwikkelingen: “If I miss one week in China, I am no longer expert”.
Vanavond met Green Tortoise naar Mexico!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *