Geotagging

Joepie, ik heb eindelijk mijn Japan fotos (bijna) allemaal gegeotagged! Met deze tool kan je dat in Google Earth doen met een cross-hair.
Je kan trouwens FlickR fotos ook via Google Earth bekijken; je krijgt dan steeds stipjes te zien die de meest populaire fotos vertegenwoordigen, waar je dan dus op kan klikken om ze te zien.
Goed, nog ongeveer 500 fotos te gaan en dat is exclusief de fotos die ik nog niet gescand heb…

2 comments

  1. Tja ik weet niet; ik zit er zelf niet zo op te wachten een groep onbekenden te helpen meer fotos in hun pool te krijgen dan een andere groep onbekenden. Daarbij probeer ik zelf altijd het aantal fotos in te perken en het overzichtelijk te houden, wat allebei redelijk in strijd is met hun doelstelling. Maar veel succes!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *