Timing

Ohjee, lekker handig getimed die (gelukkig mislukte) aanslagen van gisteren. Ben benieuwd hoelaat ik thuis ben….

8 comments

 1. je vliegt toch hoop ik niet via heathrow? ik ben eigenlijk vooral bang dat ik vertraging krijg door de algemene vliegchaos die zich overal naartoe heeft uitgebreid… nouja, succes iig, en hopelijk tot snel 🙂

 2. Jawel. Ik ben nu op Narita airport met wat jongens uit Duitsland van het hostel. Er staat hier een flinke rij mensen en het vliegtuig hoort over 40 minuten te vertrekken. Volgens de mensen hier worden we in ieder geval wel geholpen, op de een of andere manier. Dus dat wordt of een vertraagde vlucht, of een alternatieve vlucht.
  In ieder geval mag je geen handbagage meenemen, dus als ik voorbij de checkin ben kan ik geen updates meer posten…
  Ach, er is altijd nog de trans-siberie expres…

 3. Ooh, de Transsiberië expres! Wacht op mij!
  Geen handbagage, dat sukt btw! Lekker 10 uur (?) niks doen… 🙁

 4. Ej sjors,
  Ik heb afgelopen maandag voor het laatst de plantjes gewaterd en ik heb de sleutel nog van Adje want ik wist niet wanneer je precies thuis zou komen. Dus ik kom morgenavond/eind middag even langsdroppen om de sleutels te brengen/in kastje te leggen. Dus niet schrikken dan. En dan kletsen we ff bij!
  Groetjes, Chrisje

 5. En toen was ik weer thuis! We hebben ons kostelijk vermaakt met het analyseren van niet altijd even doordachte beveiligingsmaatregelen en alle vertragingen… Hoogtepunt waren twee bewakers op Heathrow met anti-tank geweren. Beide heren keken dezelfde kant op en kwamen niet bepaald super alert over. Een beetje handige terrorist hoeft dus alleen maar van achter aan te vallen en dan op de duizende wachtende mensen te schieten. Los daarvan is een anti-tank geweer geen praktisch wapen voor een beveiligingspersoon; voor elke terrorist die je er (misschien) mee raakt, raak je ook de 20 mensen in een rechte lijn achter hem/haar.
  Tot slot heb ik nog even een goede daad verricht, door aan een verdwaald Canadees koppel in de nachtrein uit te leggen dat Utrecht niet in de middle of nowhere is en ze gewoon de trein terug naar Schiphol kunnen pakken.
  Weltruste!

 6. Shit ja, ik hoorde het vandaag. Wat een belachelijkheid. Maar altijd beter dan twaalf ontplofte vliegtuigen boven de Stille Oceaan.
  Verder, hoera dat je weer thuis bent! Tot snel!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *